Sarrera
Urriaren 22an Gernikara joan ginen eta hainbat
produktu ikusi genituen. Gehien gustatu zitzaigunak intxaurrak izan ziren eta horregatik
pastel hau egitea eta zuei azaltzea
erabaki dugu.
Osagaiak
Ø Intxaurrak
Ø Txokolatezko ziropea
Ø Gurina
Ø Azukrea
Ø Intxaur garia
Nola egiten
Ø Gurina hartu ,urtu eta erreserba ezazu.
Ø Hartu ezazu arrautzaren gorringoak eta azukrearekin nahastu.
Ø Ore horri intxaurreko garia gehitu eta dena berriro nahastu.
Ø Jarri ezazu nahaste hau molde
batean.
Ø Gero , 180 graduetara jarri labea eta sar ezazu.
Ø 10 minutu itxaron eta gero,utz
ezazu pixka batean hozteko.
Ø Epel dagoenean, bota ezazu gainetik txokolatezko ziropea.
Ø Bukatzeko, bi intxaurrak hartu eta erditik moztu ondoren , txokolatezko
ziropean nahi duzun moduan kokatu.
On
egin!!!!
Egileak : Alberto Lopez eta Ixone Lastra
No hay comentarios:
Publicar un comentario