Páginas

2013-01-09

Intxaur pastela



  Sarrera

Urriaren 22an Gernikara joan ginen eta hainbat produktu ikusi genituen. Gehien gustatu zitzaigunak intxaurrak izan ziren eta horregatik pastel hau  egitea eta zuei azaltzea erabaki dugu.

Osagaiak

Ø  Intxaurrak
Ø  Txokolatezko ziropea
Ø  Gurina
Ø  Azukrea
Ø  Intxaur garia

Nola egiten

Ø  Gurina hartu ,urtu eta erreserba ezazu.
Ø  Hartu ezazu arrautzaren gorringoak eta azukrearekin nahastu.
Ø  Ore horri intxaurreko garia gehitu eta dena berriro  nahastu.
Ø  Jarri  ezazu nahaste hau molde batean.
Ø  Gero , 180 graduetara jarri labea eta sar ezazu.
Ø   10 minutu itxaron eta gero,utz ezazu  pixka batean  hozteko.
Ø  Epel dagoenean,  bota ezazu  gainetik txokolatezko ziropea.
Ø  Bukatzeko, bi intxaurrak hartu eta erditik moztu ondoren , txokolatezko ziropean nahi duzun moduan kokatu.
On egin!!!!

Egileak : Alberto Lopez eta Ixone Lastra

No hay comentarios:

Publicar un comentario